Bijzondere kinderen...

Door onze dochte Lieke, zij heeft het zeldzame syndroom van Dravet, ben ik op het idee gekomen om kinderen met een beperking (mvg) te fotograferen in de eigen vertrouwde omgeving. Mede ook omdat naar de fotograaf gaan met een bijzonder kind best een onderneming en uitdaging kan zijn...ik spreek uit eigen ervaring.

Ik fotografeer jullie kind op een plek waar hij of zij zich op zijn of haar gemak voelt. Mijn doel is om te laten zien dat een bijzonder kind zoveel meer is dan zijn of haar beperking. Het kind staat hier centraal.

Voor deze fotoshoot neem ik juist ruim de tijd om te fotograferen. Niet geheel onbelangrijk, ook erg fijn voor jullie als ouders. Geen stress of het wel of niet gaat lukken.

Woont jullie kind niet meer thuis? Is hij of zij woonachtig in een woongroep of gaat hij of zij naar een logeerhuis, zorgboerderij of dagbesteding? Dat is voor mij totaal geen belemmering om, samen met jullie, jullie kind te bezoeken. Niets is vreemd voor mij, ik ben geen onbekende in deze wereld van zorginstellingen...

Ik ga graag met jullie mee!!

Neem snel een kijkje in mijn portfolio "bijzondere kinderen". Hebben jullie belangstelling voor deze fotoshoot? Neem contact met mij op en ik kom graag bij jullie thuis om de mogelijkheden te bespreken.


Mijn streven is om van jullie mooie zoon of dochter een prachtig portret te maken...


Model: Lieke